Tapahtumajärjestäjille

Oletko järjestämässä tapahtumaa, jonka tuotot haluat ohjata syöpätutkimuksen hyväksi Syöpäsäätiölle? Täältä löydät tietoa tapahtuman järjestämisestä.

Järjestä tapahtuma!

Voit järjestää tapahtuman tai tempauksen syöpätutkimuksen hyväksi ympäri vuoden. Tapahtuma voi olla konsertti, kahvihetki työpaikalla tai vaikkapa yhteinen kävely- tai juoksulenkki viikon päätteeksi. Vain mielikuvitus on rajana! Myös esimerkiksi pienoisarpajaisten tai huutokaupan järjestäminen on oiva tapa tukea Syöpäsäätiötä.

Miten voi lahjoittaa?

Tapahtumalla kerättävät tuotot voi lahjoittaa Syöpäsäätiölle esimerkiksi verkossa toteutettavan oman keräyspotin kautta tai tekemällä lahjoituksen tilisiirrolla.

Tukijamerkin käyttö?

Tapahtuman markkinoinnin tueksi voit saada käyttöösi sähköisen Syöpäsäätiön tukijamerkin. Kerro meille tapahtumasuunnitelmasi ja tilaa tukijamerkki sähköpostitse: lahjoitukset@cancer.fi. Virallisen Syöpäsäätiön logon käyttö vaatii aina yhteistyösopimusta ja sitoutumista vähintään 10 000 € lahjoitukseen. 

Tapahtuman markkinointi?

Voit markkinoida tapahtumaa hyvillä mielin etukäteen esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Digitaalisessa markkinoinnissa voit käyttää tukijamerkkiä. Tapahtuman markkinoinnissa on tärkeä kertoa, että sillä tuetaan Syöpäsäätiötä. Lisäksi on hyvä viestiä, mikä osuus tapahtumatuotoista ja mikä lahjoitussumma Roosa nauha -keräykselle lahjoitetaan.

Jäikö vielä kysymyksiä mielen päälle? Laita viestiä lahjoitukset@cancer.fi. Kiitos, että haluat tukea tapahtumallasi syöpätutkimusta!