Yritysten joululahjoitus

Anna vaikuttava joululahja, joka koskettaa kaikkia suomalaisia

Yrityslahjoituksellasi tuetaan tärkeää, kaikkia suomalaisia koskettavaa tutkimusta. Syöpätutkimuksen julkinen rahoitus on vähentynyt vuosi vuodelta: Viimeisimmän 16 vuoden aikan julkinen tuki syöpätutkimukselle on laskenut 72 prosenttia. Huippututkimuksen tulevaisuus on yhä enemmän lahjoittajien varassa, siksi suomalainen syöpätutkimus tarvitsee mukaan juuri sinun yritystäsi. Tee yrityksesi joululahjoitus tänä vuonna suomalaiselle syöpätutkimukselle ja ole mukana varmistamassa, että korkeatasoinen kotimainen syöpätutkimuksemme saa jatkua.

 

Joululahjoitus

Jouluksi tarjoamme yrityksellesi vakuuttavaa näkyvyyttä ja sydäntä lämmittäviä elämyksiä

  • Tee päätös lahjoituksesta marraskuun aikana, niin ehdit yrityksesi logolla mukaan Syöpäsäätiön Kiitos -ilmoitukseen Kauppalehti Optioon 5.12.2018 (vähintään 10 000 € lahjoitukset).
  • Vietämme Syöpäsäätiön 70 -vuotisjuhlavuoden kiitosjuhlaa yhteistyössä Alma Median kanssa tiistaina 27.11. klo 17-20 Amos Rexin teamLab näyttelyn yhteydessä. Tule tutustumaan toimintaamme yhteistyön merkeissä tilaamalla ilmoittautumislinkki tapahtumaan osoitteesta: lahjoitukset@cancer.fi.
  • Voit viestiä tuestasi Syöpäsäätiön sähköisillä joulukuvilla ja bannereilla, kun lahjoituksesi on vähintään 500 euroa. Jouluiset kuvat ja bannerit voit ladata täältä. Huomioithan, että voit vähentää 850 – 50 000 euron lahjoituksen verotuksessa.

Lue lisää joulun lahjoituspaketeista >>>

Täältä löydät hyödyllisiä lisätietoja yrityslahjoituksiin liittyen >>>

Voit halutessasi tehdä lahjoituksen myös tilisiirrolla Syöpäsäätiön lahjoitustilille.

Jos tarvitset apua lahjoittamiseen liittyen, ota yhteyttä lahjoittajapalveluumme:
puh. 09 1353 3286 tai lahjoitukset(at)cancer.fi

Lahjoitan mielelläni


Yhteystiedot

Ole hyvä ja täytä yhteystietosi.


Valitse maksutapasi

Valitse maksutapasi.

Napsauta Lähetä-painiketta ja tilauksesi lähtee eteenpäin.