Jättämällä yhteystietosi alla olevan testin lopussa olet mukana tämän sivun kuvassa näkyvän Tunturi-Hellbergin Amelie-Citypyörän arvonnassa. Arvonta suoritetaan 1.elokuuta 2018. Pyörän arvo on noin 529 €.


 

Kilpailusäännöt:

1. Järjestäjä
Arvonnan järjestää Syöpäsäätiö, Unioninkatu 22, 00130 Helsinki.
2. Kampanja-aika
Arvontaan voi osallistua tekemällä Tutkimusmatkailija-testin Syöpäsäätiön verkkosivuilla ja jättämällä yhteystiedot testin yhteydessä aikavälillä  11.5.2018- 31.7.2018.
3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua jättämällä testin lopussa olevaan yhteystietolomakkeeseen omat yhteystiedot.
4. Voittajan valinta ja palkinnot
Arvonnan palkintona on  yksi Tunturi-Hellbergin Amelie-Citypyörä, jonka tuotetiedot löytyvät täältä >>>. Palkinnon voittaja arvotaan 1.8.2018. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja kerrotaan ohjeet palkinnon lunastamiseksi. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan eikä yhdistää muihin etuihin.
5. Henkilötietojen käsittely
Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti. Tietoja käsitellään  arvonnan suorittamiseen.  Arvontaan osallistuvalla henkilöllä on myös mahdollisuus valita, jos hän haluaa jatkossa lisätietoa Syöpäsäätiön kampanjoista ja toiminnasta. Tällöin henkilö liitetään Syöpäsäätiön asiakasrekisteriin,  josta hänellä on mahdollisuus poistua halutessaan.  Syöpäsäätiön rekisteriselosteesta löytyy lisätietoa täältä >>>
Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa kilpailun sääntöjä.

Arvontapalkinnon tarjoaa:

Tunturin logo.