Jätä yhteystietosi testin lopussa olevaan yhteystietolomakkeeseen ja olet mukana Familonin kolmen tuotepaketin arvonnassa.  Yksi tuotepaketti sisältää Familonin princess Paanu -pussilakanasetin (roosan sävyinen) sekä  Familon Extralife teretyynyn.


 

Kilpailusäännöt:

1. Järjestäjä
Arvonnan järjestää Syöpäsäätiö, Unioninkatu 22, 00130 Helsinki.
2. Kampanja-aika
Arvontaan voi osallistua tekemällä Joulutestin Syöpäsäätiön verkkosivuilla ja jättämällä yhteystiedot testin yhteydessä aikavälillä  12.12.2017- 1.1.2018.
3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua jättämällä testin lopussa olevaan yhteystietolomakkeeseen omat yhteystiedot.
4. Voittajan valinta ja palkinnot
Arvonnan palkintona on  kolme Syöpäsäätiön yhteistyökumppanin Familonin tuotepakettia, joista kukin sisältää Familonin Princess Paanu -pussilakanasetin sekä  Familon Extralife teretyynyn. Palkinnon voittaja arvotaan 2.1.2018. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja kerrotaan ohjeet palkinnon lunastamiseksi. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan eikä yhdistää muihin etuihin.
5. Henkilötietojen käsittely
Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti. Tietoja käsitellään  arvonnan suorittamiseen.  Arvontaan osallistuvalla henkilöllä on myös mahdollisuus valita, jos hän haluaa jatkossa lisätietoa Syöpäsäätiön kampanjoista ja toiminnasta. Tällöin henkilö liitetään Syöpäsäätiön asiakasrekisteriin,  josta hänellä on mahdollisuus poistua halutessaan.  Syöpäsäätiön rekisteriselosteesta löytyy lisätietoa täältä >>>
Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa kilpailun sääntöjä.

 

Bannerikuva, josta pääsee lahjoittamaan joulukeräykseen.