Haemme erikoisohjelman aikana uusia kuukausilahjoittajia tukemaan kotimaista syöpätutkimusta ja varmistamaan, että jokainen syöpä voidaan tulevaisuudessa parantaa.

Haluamme koskettaa ohjelmalla jokaista syövän kohdannutta katsojaa viesteistä tärkeimmällä: jos tutkimus saa jatkua, toivoa on.

Ohjelman esiintyjät ovat maamme eturivin tähtiä. Ohjelmaa varten kuvataan lisäksi etukäteen viisi muutaman minuutin pituista haastattelua. Haastatteluissa syöpätutkijat kertovat tutkimuksen merkityksestä ja rahoituksen tärkeydestä työn jatkumiselle. Osassa haastatteluista syöpään sairastuneet tai heidän läheisensä jakavat katsojille oman tarinansa, joka voi kertoa sairaudesta selviytymisestä, menetyksestä tai huolesta läheisen sairastaessa.

Etsimme nyt pääkaupunkiseudulta tai lähialueilta henkilöä, joka kertoisi oman kokemuksensa läheisen menettämisestä syövälle. Haluaisitko olla mukana ohjelmassamme ja kertoa oman tarinasi?

Haastattelu kuvataan elo-syyskuun vaihteessa esimerkiksi haastateltavan kotona tai muussa sopivassa ympäristössä. Kuvaukset vievät muutaman tunnin aikaa.

Jos haluat kertoa tarinasi, ota yhteyttä sähköpostitse Syöpäsäätiöön Anu Koikkalaiseen, anu.koikkalainen@cancer.fi.

Kysy myös rohkeasti lisätietoja.

 

Lisätiedot:

Anu Koikkalainen, anu.koikkalainen@cancer.fi.

puh. 050 327 4923