Ellinoora, Katri Helena ja Antti Ketonen mukana Roosa nauha -illassa

Upeassa ja tunteikkaassa suorassa Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tanssitaan hyvän asian puolesta, kannustetaan liittymään kuukausilahjoittajaksi ja nautitaan kotimaisten artistien upeista musiikkiesityksistä. Mukana lähetyksessä ovat Katri HelenaEllinooraAntti Ketonen ja TTK-tähtioppilaat EiniOlli Herman ja Jannika B.

Illan aikana nähdään syöpään sairastuneiden tarinoita sekä kuullaan tuoreita uutisia eturivin syöpätutkijoilta.

Haastateltavina ovat muiden muassa hymyllään katsojat hurmannut Mika Poutala ja sometähti Sauli Koskinen, jotka ovat molemmat menettäneet isänsä syövälle sekä hurmaava diskokuningatar Eini, jonka elämää syöpä on myös koskettanut läheltä.

Näe tähtiartistit sekä Jukka Haapalaisen ja Sirpa Suutari-Jääskön ainutlaatuinen tanssi Tango Adagio!

Suoran lähetyksen juontavat tutut juontajat Vappu PimiäTuija Pehkonen ja Mikko Leppilampi. Mukana ovat myös TTK-tuomarit Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen, joiden lisäksi luvassa on Jukka Haapalaisen ja Sirpa Suutari-Jääskön tanssi sekä TTK-tähtiopettajien ryhmänumero Sami Pitkämön orkesterin tahdittamana.

Tähtioppilaat Christoffer Strandberg ja Timo Lavikainen etsivät Roosa nauhan syvintä olemusta.

Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmalla Syöpäsäätiö hakee kuukausilahjoittajia tukemaan kotimaisen syöpätutkimuksen jatkuvuutta. Syöpäsäätiön rahoituksen merkitys suomalaiselle syöpätutkimukselle on merkittävä. Ilman säätiörahoitusta moni tutkimushanke ei etenisi ja moni uusi hoitokeino jäisi löytymättä.

Muista katsoa ohjelma keskiviikkona 23.10. Kuukausilahjoittajaksi voit liittyä jo nyt:

Ryhdy Syöpäsäätiön kuukausilahjoittajaksi >>