Vastaat Syöpäsäätiön yritysvarainhankinnan strategisesta kehittämisestä ja Roosa nauha -kampanjan yritysyhteistyökokonaisuudesta. Työtehtäviisi kuuluvat sopimusneuvottelut, kumppanuuksien kehittäminen ja yritysvarainhankinnan menestyksekäs hoitaminen strategian mukaisesti.

Vastaat myös Roosa nauha -keräyksen yritysyhteistyöneuvotteluista, mm. tuoteyhteistyö- ja Roosa nauha -myynti kuuluvat vastuualueellesi. Varmistat, että yrityslahjoittajien hoitomallit ja lahjoittajapalvelu sujuvat ja kehität myös uusia yhteistyökonsepteja ja teet uusasiakashankintaa. Toteutat myös yritysmarkkinointiviestintää yhdessä muun tiimin kanssa.

Odotamme sinulta yli viiden vuoden kokemusta yritysvarainhankinnasta, itsenäistä työskentelytapaa ja olet myös joustava tiimipelaaja, joka auttaa tiimiä saavuttamaan yhteiset tavoitteet. Otat kokonaisvaltaisesti vastuun yritysvarainhankinnasta, niin isoista kumppanuuksista kuin pienempienkin lahjoitusten sujuvasta hoitamisesta.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus. Työskentelet suomen kielen lisäksi sujuvasti englannin ja ruotsin kielellä suullisesti ja kirjallisesti. Olet tuloshakuinen, täsmällinen, innovatiivinen ja kannustava kollega, joka olemuksellaan luo energistä ilmapiiriä ja uusia mahdollisuuksia yritysvarainhankinnan metodeihin.  Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet luonteva esiintyjä.

Tarjoamme vastuullista ja motivoivaa työtä arvostetun Syöpäsäätiön varainhankintatiimissä viihtyisissä toimitiloissa Helsingin keskustassa. Työpaikkamme on savuton.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Varainhankintajohtaja Sari Meller, 050 40 90 550 seuraavina ajankohtina 6.8 klo 15-16, 7.8 8.30-9.30 ja 9.8 klo 9-10.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi 16.8.2019 mennessä osoitteella rekrytointi@cancer.fi. Paikka täytetään mahdollisimman pian.

 

Syöpäjärjestöillä tarkoitetaan Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpäsäätiön muodostamaa kokonaisuutta.

Suomen Syöpäyhdistys ry on maamme suurimpia kansanterveys- ja potilasjärjestöjä ja syöpäepidemiologista tutkimusta tekevän Suomen Syöpärekisterin ylläpitäjä. Suomen Syöpäyhdistykseen kuuluu jäseninä 12 alueellista syöpäyhdistystä ja kuusi valtakunnallista potilasjärjestöä. Syöpäjärjestöjen keskustoimistossa työskentelee noin 100 henkilöä.

 Syöpäsäätiö on suurin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa. Lahjoitusvaroin toimiva säätiö tukee kotimaista syöpätutkimusta sekä tarjoaa tukea ja neuvontaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Syöpäsäätiöllä on ollut merkittävä vaikutus syöpätutkimuksen ja syöväntorjunnan kehittymiseen Suomessa.

Lue lisää: www.syopasaatio.fi, www.syopajarjestot.fi, www.kaikkisyovasta.fi.