Vastaat Syöpäsäätiön digitaalisen varainhankinnan strategisesta kehittämisestä ja päivittäisestä digivarainhankinnan tehtävistä yhdessä digitaalisesta markkinoinnista vastaavan sekä muun tiimin kanssa.

Odotamme sinulta yli kolmen vuoden kokemusta tuloksellisesta digitaalisesta varainhankinnasta, myynnistä sekä markkinoinnista. Sinulla on pitkä kokemus strategisesta suunnittelusta, budjetoinnista ja projektinhallinnasta. Olet kannuksesi jo hankkinut SEO-, PPC (CPC)- ja konversiomarkkinoinnista ja ROI:n laskeminen on työsi perusta. Otat kokonaisvaltaisesti vastuun Syöpäsäätiön sekä Roosa nauha -kampanjan digitaalisesta varainhankinnasta sekä sen tuloksellisesta kehittämisestä.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus. Olet tuloshakuinen, täsmällinen, innovatiivinen ja kannustava kollega, joka luo rohkeasti uusia mahdollisuuksia digitaalisen varainhankinnan metodeihin.

Tarjoamme vastuullista ja motivoivaa työtä arvostetun Syöpäsäätiön varainhankintatiimissä viihtyisissä toimitiloissa Helsingin keskustassa. Työpaikkamme on savuton.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa varainhankintajohtaja Sari Meller, 050 40 90 550 seuraavina ajankohtina 2.10 klo 14-15 ja 4.10 klo 10-11.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi 11.10.2019 mennessä osoitteella rekrytointi@cancer.fi. Paikka täytetään mahdollisimman pian.

 

Syöpäjärjestöillä tarkoitetaan Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpäsäätiön muodostamaa kokonaisuutta.

Suomen Syöpäyhdistys ry on maamme suurimpia kansanterveys- ja potilasjärjestöjä ja syöpäepidemiologista tutkimusta tekevän Suomen Syöpärekisterin ylläpitäjä. Suomen Syöpäyhdistykseen kuuluu jäseninä 12 alueellista syöpäyhdistystä ja kuusi valtakunnallista potilasjärjestöä. Syöpäjärjestöjen keskustoimistossa työskentelee noin 100 henkilöä.

Syöpäsäätiö on suurin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa. Lahjoitusvaroin toimiva säätiö tukee kotimaista syöpätutkimusta sekä tarjoaa tukea ja neuvontaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Syöpäsäätiöllä on ollut merkittävä vaikutus syöpätutkimuksen ja syöväntorjunnan kehittymiseen Suomessa.

Lue lisää: www.syopasaatio.fi, www.syopajarjestot.fi, www.kaikkisyovasta.fi