Haemme Syöpäsäätiön iloiseen varainhankintatiimiin Helsingin ydinkeskustaan

Markkinointiviestinnän harjoittelijaa,

joka on innostunut kampanjatyöskentelystä ja digitaalisesta markkinointiviestinnästä. Harjoittelija pääsee  tekemään yhtä Suomen tunnetuinta ja palkituinta hyväntekeväisyyskampanjaa, Roosa nauha -keräystä.

Olisitko se Sinä?

Harjoittelun kesto on 2,5 kk. Toivomme, että voit aloittaa harjoittelun elokuun puolivälissä ja jatkaa lokakuun lopulle. Harjoittelu voi tarvittaessa olla osa-aikainen, esimerkiksi kolme työpäivää/viikko. Harjoittelun ajalta maksetaan 1500 euron korvaus. Sinulla voi myös lisäksi olla korkeakoulun myöntämä harjoittelutuki.

Harjoittelijana avustat osana Syöpäsäätiön tiimiä Roosa nauha –keräyksen mediatilaisuuden valmisteluissa, mediasuhteiden hoidossa, verkkosisältöjen päivittämisessä ja tuottamisessa sekä yrityskumppanuuksien hoitamisessa. Pääset tutustumaan varainhankintatiimin päivittäisiin tehtäviin, kuten sosiaalisen median hallintaan, uutiskirjeiden ja markkinointimateriaalien tuotantoon sekä lahjoittajapalvelun toimintaan.

Odotamme, että

  • opiskelet markkinointia tai viestintää tai muuten soveltuvaa alaa korkeakoulussa tai yliopistossa
  • olet reipas ja avoin persoona
  • sinulla on erinomaiset kirjoitus- ja asiakaspalvelutaidot
  • sinulla on kokemusta verkkosivujen päivittämisestä
  • osaat kuvankäsittelyn perusteet
  • ymmärrät digitaalisten kanavien mahdollisuudet: kokemus digitaalisesta viestinnästä tai markkinoinnista lasketaan eduksi
  • sosiaalisen median eri kanavien (erityisesti Facebook, Instagram, Twitter) käyttö on sinulle tuttua
  • olet kiinnostunut hyväntekeväisyydestä sekä terveyden tai tutkimuksen toimialasta

Tarjoamme sinulle monipuolisen markkinointiviestinnän työkokemuksen organisaatiossa, joka on Suomen suurin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja. Työssäsi sinua tukee osaava ja mukava varainhankinnan asiantuntijatiimi. Savuton työpaikkamme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Toimita hakemuksesi ja CV meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.6.2018, osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi. Pyrimme täyttämään paikan heti sopivan hakijan löydyttyä, toimi siis nopeasti!

Lisätietoja antaa yksityisvarainhankinnan päällikkö Kaija Laitinen, puh. 044 218 4331 tai kaija.laitinen@cancer.fi