Toimit varainhankintatiimin esimiehenä ja tehtävässäsi tuet ja autat asiantuntevaa ja innostunutta tiimiämme saavuttamaan asetetut tavoitteet. Varainhankinnan lisäksi vastuullesi kuuluu myös brändistrategian sekä markkinointiviestinnän johtaminen. Pääset vaikuttamaan aktiivisesti sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien parissa.

Syöpäsäätiön varainhankinnassa pääset tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä. Olemme pystyneet kasvattamaan syöpätutkimuksen tukemiseen antamaamme rahoitusta ja haluamme saman hyvän kehityksen jatkuvan.

Palkitsevinta on tehdä tulosta ja  nähdä syöpätutkimuksen avulla paranevan diagnostiikan ja kehittyvien syöpähoitojen vaikutus ihmisten elämään. Haluamme luoda jatkuvasti parempia edellytyksiä sille, että syöpä voidaan voittaa.

Odotamme, että Sinulla on vahvaa kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta varainhankinnan suunnittelusta, toteutuksesta ja johtamisesta sekä henkilöstöjohtamisesta. Olet vakuuttava esiintyjä, ja sinulla on erinomaiset neuvottelu- ja viestintätaidot. Hallitset suomen, ruotsin ja englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti. Olet  markkinoinnin ja digitaalisuuden aallonharjalla. Työotteesi on tavoitteellinen, energinen ja pystyt pitämään pääsi kylmänä haastavissakin tilanteissa. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tervetuloa innokkaaseen joukkoomme Helsingin keskustassa sijaitsevaan toimistoon!

Kuulostaako tämä sinun paikaltasi? Laita hakemus tulemaan ja tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta, jossa kukaan ei menehdy syöpään. Lisätietoja tehtävästä antavat MPS:n konsultit Maija Suokas puh. 020 746 9459 ja Johanna Leskinen puh. 020 746 9459 sekä Syöpäsäätiön pääsihteeri Sakari Karjalainen 28.3. klo 12–14 ja 1.4. klo 14–16, puh. 0400 818 910.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 3.4.2019:

https://mps.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2767&rspvt=tiqmniinl5w4scow0ckc40wc044080c#login_form