Miksi tutkimusta tarvitaan?

Suomessa syöpään sairastuu jo joka kolmas elämänsä aikana. Syöpä koskettaa paitsi sairastuneita, myös heidän läheisiään. Ainoastaan syöpätutkimuksen ja -hoitojen kehittymisen avulla syöpä voidaan voittaa. Lue täältä, miksi tutkimusta tarvitaan.

Yksilöllisyys on avain parempaan taudin hoitoon

Yksilöllisyys on avain parempaan taudin hoitoon

Ylilääkäri, kliinisen hematologian professori Kimmo Porkka sanoo, että yksilöllinen hoito on avain siihen, että syöpätauteja voidaan hoitaa paremmin. Apurahoilla on keskeinen merkitys, koska sairaaloilla tai yliopistoilla ei ole riittävästi tutkijavirkoja.

Lue lisää about Yksilöllisyys on avain parempaan taudin hoitoon
”Meidän pieni Milla selvisi”

”Meidän pieni Milla selvisi”

Oman lapsen vakava sairastuminen on kenties pahinta, mitä vanhemmalle voi käydä. Allosen perhe joutui käymään läpi raskaita hetkiä sairaan lapsensa rinnalla. Toivoa toi syöpätutkimuksen kehitys ja vahva luotto lääkäreihin.

Lue lisää about ”Meidän pieni Milla selvisi”
Kun hymy palaa takaisin

Kun hymy palaa takaisin

Oman lapsen vakava sairastuminen on kenties pahinta, mitä vanhempi voi joutua kokemaan. Kun pieni Todde sai leukemian, alkoi koko perheen yhteinen kamppailu, joka sai viimein onnellisen lopun.

Lue lisää about Kun hymy palaa takaisin
Anne Kukkohovi: ”Tämä on rakkaudenosoitus äidilleni”

Anne Kukkohovi: ”Tämä on rakkaudenosoitus äidilleni”

Kauneusalan yrittäjä, juontaja Anne Kukkohovin rakas äiti menehtyi syöpään puoli vuotta sitten. Nyt Suomen tärkein apuraha –keräyksen kampanjakasvo haluaa avata ihmisten silmät: ”vain tutkimuksen avulla varmistetaan, että voimme tulevaisuudessa paremmin.”

Lue lisää about Anne Kukkohovi: ”Tämä on rakkaudenosoitus äidilleni”

Paytrail käyttöehdot