Yrityskumppanimme

Yrityskumppanuus on luontevaa yritysten kanssa, jotka jakavat näkemyksen suomalaisten terveyden edistämisen tärkeydestä. Syöpäsäätiön yhteistyökumppaneita ovat Lähitapiola, Paletti sekä useat merkittävät Roosa nauha -kumppanit.

Löydä yrityksellesi oma tapanne auttaa >>

 

Lähitapiolan logo

 

 

LähiTapiola ja Syöpäsäätiö ovat sopineet monivuotisesta yhteistyöstä, jonka tavoitteena on tukea suomalaisten terveyttä ja edistää syöpätutkimusta. LähiTapiola on mukana rahoittamassa terveystaloustieteellistä ja lääketieteellistä tutkimusta.  Tuen avulla on voitu tutkia syövänhoidon kustannuksia ja syövän ehkäisyä koskevaa tutkimusta.

LähiTapiolan tuella tehdään myös terveyden edistämistä Hyvä Päivä -hankkeessa, jonka kohderyhmänä ovat alle 29-vuotiaat työelämän ja opiskelun ulkopuolella olevat nuoret. Hyvä Päivä -hankkeen tavoite on lisätä nuorten tietoja ja taitoja terveellisistä elämäntavoista sekä tukea niihin liittyvää elämänhallintaa. Hanke toteutetaan ryhmämuotoisina toiminnallisina kursseina ja se käynnistyi keväällä 2016 Kainuussa.

Paletin logo

 

 

 

Syöpäsäätiö ja kotimainen korttialan yritys Paletti ovat tehneet yhteistyöstä vuodesta 2008 alkaen. Paletti myy Syöpäsäätiön tunnuksilla varustettuja muistoadresseja sekä joulu- ja onnittelukortteja. Adressien ja korttien myynnistä saadulla tuotolla tuetaan suomalaista syöpätutkimusta.

Roosa nauha -keräyksen yhteistyökumppaneista löydät tietoa täältä >>>

Roosa nauha -pääkumppanit

 

Lisätietoja

Yritysyhteistyön päällikkö
Marika Salonen
Puh. 050 448 8324
marika.salonen@cancer.fi