Juhlatoimikunta

Syöpäsäätiön juhlatoimikunta on järjestänyt jo vuodesta 1998 erilaisia tapahtumia, joiden tuotot osoitetaan suoraan kotimaiselle syöpätutkimukselle. Vuosien aikana Juhlatoimikunta on kerännyt varoja jo noin 2 miljoonaa euroa.

Juhlatoimikunta järjestää vuosittain useita hyväntekeväisyystapahtumia. Suurimpia tapahtumia ovat olleet vuosittain järjestettävä tiedetanssiaiset, Hyvän Tahdon Gaala 2009 sekä Syksyn Sävel 2012 -kilpailu yhteistyössä MTV3:n kanssa.

Juhlatoimikunnalla on Syöpäsäätiössä oma rahasto, josta on jaettu merkittäviä apurahoja vuosien aikana. Rahastosta on jaettu apurahoja rintasyövän, eturauhassyövän sekä geenitutkimuksen ja suolistosyövän tutkimustyöhön. Syöpäsäätiön apurahalautakunta valitsee tutkijaryhmät, joille apuraha myönnetään.

Juhlatoimikunnassa on 11 jäsentä, jotka ovat valinneet syöpätutkimuksen oman vapaaehtoistyönsä kohteeksi. Jäsenet ovat eri alojen vaikuttajia – jokaisen työpanos on erittäin tärkeä, jotta asetetut keräystavoitteet saavutetaan.

Juhlatoimikunnan perustaja ja kunniapuheenjohtaja on kauppaneuvos Satu Tiivola. Kunniajäseninä ovat rouva Leena Alahuhta, professori Sirpa Asko-Seljavaara, lääkintöneuvos Liisa Elovainio sekä valtioneuvos Riitta Uosukainen.

Varsinaisessa toimikunnassa puheenjohtajana toimii Jaana Keho-Kosonen ja varapuheenjohtajana Heli Vähäsilta. Muut jäsenet ovat: Maria Aminoff-Backlund, Rina Blomqvist, Jaana Hiidenheimo, Anu Kivelä, Klara Kivilahti, Tetti Lilius-Schrey, Sari Lönnqvist, Marja Salokangas ja Pirkko Söderman.

Tapahtumia

Vuonna 2019 juhlatoimikunta järjestää kolme hyväntekeväisyystapahtumaa:

Kello viiden tee 9.4

Elämän ihmeitä -luentotilaisuus 12.9.

Tiedetanssiaiset 16.11.

Syöpäsäätiön juhlatoimikunnan perinteikkäät Tiedetanssiaiset järjestetään jo 20:ttä kertaa. Tapahtumalla kerätään varoja kotimaisen syöpätutkimuksen hyväksi. 

Juhlapaikkana on Hilton Helsinki Kalastajatorpan upea Siirtomaasali. Illan ohjelmaan kuuluu neljän ruokalajin juhlaillallinen viineineen, huippuesiintyjiä, arpajaiset loistavine palkintoineen, ja tietenkin tanssia Ville Hovi -kvartetin tahdittamana.

Tule mukaan nauttimaan upeasta ohjelmasta sekä samalla tukemaan elintärkeää syöpätutkimusta. Vain tutkimuksen avulla syöpä voidaan nujertaa.
Illalliskortin hinta on 275 €, josta hyväntekeväisyysosuus on 165 €.

>> Tarkemmat tiedot ja lipputilaukset