Juhlatoimikunta

Syöpäsäätiön juhlatoimikunta on järjestänyt jo vuodesta 1998 erilaisia tapahtumia, joiden tuotot osoitetaan suoraan kotimaiselle syöpätutkimukselle. Vuosien aikana Juhlatoimikunta on kerännyt varoja jo noin 2 miljoonaa euroa.

Juhlatoimikunta järjestää vuosittain useita hyväntekeväisyystapahtumia. Suurimpia tapahtumia ovat olleet vuosittain järjestettävä tiedetanssiaiset, Hyvän Tahdon Gaala 2009 sekä Syksyn Sävel 2012 -kilpailu yhteistyössä MTV3:n kanssa.

Juhlatoimikunnalla on Syöpäsäätiössä oma rahasto, josta on jaettu merkittäviä apurahoja vuosien aikana. Rahastosta on jaettu apurahoja rintasyövän, eturauhassyövän sekä geenitutkimuksen ja suolistosyövän tutkimustyöhön. Syöpäsäätiön apurahalautakunta valitsee tutkijaryhmät, joille apuraha myönnetään.

Juhlatoimikunnassa on 12 jäsentä, jotka ovat valinneet syöpätutkimuksen oman vapaaehtoistyönsä kohteeksi. Jäsenet ovat eri alojen vaikuttajia – jokaisen työpanos on erittäin tärkeä, jotta asetetut keräystavoitteet saavutetaan.

Juhlatoimikunnan perustaja ja kunniapuheenjohtaja on kauppaneuvos Satu Tiivola. Kunniajäseninä ovat valtioneuvos Riitta Uosukainen, lääkintöneuvos Liisa Elovainio sekä professori Sirpa Asko-Seljavaara.

Varsinaisessa toimikunnassa puheenjohtajana toimii Jaana Keho-Kosonen ja varapuheenjohtajana Heli Vähäsilta. Muut jäsenet ovat: Maria Aminoff-Backlund, Rina Blomqvist, Anu Kivelä, Klara Kivilahti, Sari Lönnqvist, Reeta Niemisvirta, Marja Salokangas, Pirkko Söderman, Ansi Taulio-Korvenmaa ja Laura Wilkki.

Vuoden 2018 tapahtumia

Elämän ihmeitä -luentotilaisuus 7.3. Helsingissä Sitra-talossa. Tapahtumassa oli huippuluennoitsijoita. Lue lisää >>>

Kello viiden tee 23.5. Crowne Plazassa.

Juhlatoimikunnan tanssiaiset järjestetään 17.11.2018. Tanssiaiset ovat erityiset, sillä siellä juhlistetaan juhlatoimikunnan 20-vuotista taivalta. Samalla kohotetaan malja 70 vuotta täyttävälle Syöpäsäätiölle.

 

Paytrail käyttöehdot