Juhlatoimikunta

Syöpäsäätiön juhlatoimikunta on järjestänyt jo vuodesta 1998 erilaisia tapahtumia, joiden tuotot osoitetaan suoraan kotimaiselle syöpätutkimukselle. Vuosien aikana Juhlatoimikunta on kerännyt varoja jo noin 2 miljoonaa euroa.

Juhlatoimikunta järjestää vuosittain useita hyväntekeväisyystapahtumia. Suurimpia tapahtumia ovat olleet vuosittain järjestettävä tiedetanssiaiset, Hyvän Tahdon Gaala 2009 sekä Syksyn Sävel 2012 -kilpailu yhteistyössä MTV3:n kanssa.

Juhlatoimikunnalla on Syöpäsäätiössä oma rahasto, josta on jaettu merkittäviä apurahoja vuosien aikana. Rahastosta on jaettu apurahoja rintasyövän, eturauhassyövän sekä geenitutkimuksen ja suolistosyövän tutkimustyöhön. Syöpäsäätiön apurahalautakunta valitsee tutkijaryhmät, joille apuraha myönnetään.

Juhlatoimikunnassa on 12 jäsentä, jotka ovat valinneet syöpätutkimuksen oman vapaaehtoistyönsä kohteeksi. Jäsenet ovat eri alojen vaikuttajia – jokaisen työpanos on erittäin tärkeä, jotta asetetut keräystavoitteet saavutetaan.

Juhlatoimikunnan perustaja ja kunniapuheenjohtaja on kauppaneuvos Satu Tiivola. Kunniajäseninä ovat rouva Leena Alahuhta, professori Sirpa Asko-Seljavaara, lääkintöneuvos Liisa Elovainio sekä valtioneuvos Riitta Uosukainen.

Varsinaisessa toimikunnassa puheenjohtajana toimii Jaana Keho-Kosonen ja varapuheenjohtajana Heli Vähäsilta. Muut jäsenet ovat: Maria Aminoff-Backlund, Rina Blomqvist, Jaana Hiidenheimo, Anu Kivelä, Klara Kivilahti, Sari Lönnqvist, Marja Salokangas, Pirkko Söderman, Ansi Taulio-Korvenmaa ja Laura Wilkki.

Tapahtumia

Syöpäsäätiön juhlatoimikunnan 20-vuotisjuhlagaala

Syöpäsäätiön juhlatoimikunnan 20-vuotisjuhlagaala järjestetään lauantaina 17.11.2018 klo 18.30 Ravintola Pörssissä, Fabianinkatu 14, Helsinki.

Illalliskortin hinta on 225 €, josta hyväntekeväisyysosuus on 150 €.

Smokki tai tumma puku.

Tapahtumakutsu

Ohjelma
Tervetuliaismalja
Kolmen ruokalajin illallinen
Arpajaiset huikeine palkintoineen
Tähtivieraina sopraano Mari Palo ja Ilkka Hämäläinen
Tanssiaiset Ville Hovi Quartetin tahdittamana
Juontajana Mikael Konttinen

Tervetuloa osallistumaan gaalaan ja samalla tukemaan elintärkeää syöpätutkimusta!
Lipputiedustelut:
Jaana Keho-Kosonen, jaana@yana.fi, puh. 040 5892836.

Paytrail käyttöehdot