Juhlatoimikunta

Syöpäsäätiön juhlatoimikunta on järjestänyt jo vuodesta 1998 erilaisia tapahtumia, joiden tuotot osoitetaan suoraan kotimaiselle syöpätutkimukselle. Vuosien aikana Juhlatoimikunta on kerännyt varoja jo noin 2 miljoonaa euroa.

Juhlatoimikunta järjestää vuosittain useita hyväntekeväisyystapahtumia. Suurimpia tapahtumia ovat olleet vuosittain järjestettävä tiedetanssiaiset, Hyvän Tahdon Gaala 2009 sekä Syksyn Sävel 2012 -kilpailu yhteistyössä MTV3:n kanssa.

Juhlatoimikunnalla on Syöpäsäätiössä oma rahasto, josta on jaettu merkittäviä apurahoja vuosien aikana. Rahastosta on jaettu apurahoja rintasyövän, eturauhassyövän sekä geenitutkimuksen ja suolistosyövän tutkimustyöhön. Syöpäsäätiön apurahalautakunta valitsee tutkijaryhmät, joille apuraha myönnetään.

Juhlatoimikunnan rahastoon voi lahjoittaa ympäri vuoden. Maksu tilisiirtona Syöpäsäätiön lahjoitustilille FI20 2344 1800 0032 29, maksuviite 9577.

Juhlatoimikunnassa on 11 jäsentä, jotka ovat valinneet syöpätutkimuksen oman vapaaehtoistyönsä kohteeksi. Jäsenet ovat eri alojen vaikuttajia – jokaisen työpanos on erittäin tärkeä, jotta asetetut keräystavoitteet saavutetaan.

Juhlatoimikunnan perustaja ja kunniapuheenjohtaja on kauppaneuvos Satu Tiivola. Kunniajäseninä ovat rouva Leena Alahuhta, professori Sirpa Asko-Seljavaara, lääkintöneuvos Liisa Elovainio sekä valtioneuvos Riitta Uosukainen.

Varsinaisessa toimikunnassa puheenjohtajana toimii Heli Vähäsilta. Muut jäsenet ovat: Maria Aminoff-Backlund, Rina Blomqvist, Jaana Hiidenheimo, Sami Kapanen, Anu Kivelä, Klara Kivilahti, Sari Lönnqvist ja Marko Yrttimaa.

Tapahtumia

Vuosittain järjestetään 2-3 hyväntekeväisyystapahtumaa. Päivitämme tietoja sitä mukaa kun aikatalut ja ohjelmat täsmentyvät.

Kello viiden tee 22.4. klo 17.00 alkaen Ritarihuoneella

Tiedetanssiaiset 14.11.