Juhlatoimikunta

Juhlatoimikunta on järjestänyt jo vuodesta 1998 erilaisia tapahtumia, joiden tuotot osoitetaan Syöpäsäätiön kautta suoraan kotimaiselle syöpätutkimukselle. Vuosien aikana Juhlatoimikunta on kerännyt varoja jo noin 2 miljoonaa euroa.

Varainkeruutapahtumia järjestetään vuosittain useita. Juhlatoimikunnan suurimpia tapahtumia ovat olleet vuosittain järjestettävä tiedetanssiaiset, Hyvän Tahdon Gaala 2009 sekä Syksyn Sävel 2012 -kilpailu yhteistyössä MTV3:n kanssa.

Juhlatoimikunnalla on Syöpäsäätiössä oma rahasto, josta on jaettu merkittäviä apurahoja vuosien aikana. Rahastosta on jaettu apurahoja rintasyövän, eturauhassyövän sekä geenitutkimuksen ja suolistosyövän tutkimustyöhön. Syöpäsäätiön apurahalautakunta valitsee tutkijaryhmät, joille apuraha myönnetään.

Juhlatoimikunnassa on 11 jäsentä, jotka ovat valinneet syöpätutkimuksen oman vapaaehtoistyönsä kohteeksi. Jäsenet ovat eri alojen vaikuttajia – jokaisen työpanos on erittäin tärkeä, jotta asetetut keräystavoitteet saavutetaan.

Juhlatoimikunnan perustaja ja kunniapuheenjohtaja on kauppaneuvos Satu Tiivola. Kunniajäseninä ovat valtioneuvos Riitta Uosukainen, lääkintöneuvos Liisa Elovainio sekä professori Sirpa Asko-Seljavaara.

Varsinaisessa toimikunnassa puheenjohtajana toimii Jaana Keho-Kosonen ja varapuheenjohtajana Heli Vähäsilta. Muut jäsenet ovat: Maria Aminoff-Backlund, Rina Blomqvist, Jaana Hiidenheimo, Anu Kivelä, Klara Kivilahti, Sari Lönnqvist, Marja Salokangas, Pirkko Söderman, Laura Wilkki ja Ansi Taulio-Korvenmaa.

Vuoden 2018 tapahtumia

Elämän ihmeitä -luentotilaisuus järjestetään 7.3. Helsingissä Sitra-talossa. Tapahtumassa on huippuluennoitsijoita. Lue lisää >>>

Juhlatoimikunnan ensi vuoden tanssiaiset järjestetään 17.11.2018. Tanssiaiset ovat erityiset, sillä siellä juhlistetaan juhlatoimikunnan 20-vuotista taivalta. Samalla kohotetaan malja 70 vuotta täyttävälle Syöpäsäätiölle.

Kello viiden tee järjestetään 23.5.  Crowne Plazassa.

Molemmista tapahtumista tulee lisätietoa lähempänä tapahtuma-ajankohtaa.

Paytrail käyttöehdot