Minnesgåva

Hedra minnet av en avliden person genom en donation och skicka samtidigt ett kondoleansbrev till de anhöriga. Tack vare din donation är det allt fler som överlever cancern eller kan leva ett så bra liv som möjligt trots sjukdomen. En minnesgåva berör många.

Så här ger du en minnesgåva:

  1. Fyll i namnet på den avlidne i den form som fordras i respektive fält.
  2. Välj om du vill skicka kondoleanshälsningen själv till de anhöriga eller om du önskar att Cancerstiftelsen tar hand om det. Om du vill att Cancerstiftelen skickar kondoleanshälsningen till de anhöriga, se till att du har mottagarens namn och adress till hands.
  3. Redigera kondoleanshälsningen såsom du vill att den ska se ut. Du kan välja en bild och vers eller skriva din egen text i hälsningen.
  4. Kolla noggrant att kondoleanshälsningen i förhandsgranskningsfältet ser ut precis som du hade tänkt.
  5. Fortsätt sedan till att donera.
  6. Efter att du har gjort din donation, skickar Cancerstiftelsen din kondoleanshälsning vidare följande vardag, eller om du valde att sända den själv, får du en länk till din e-post.

Du är varmt välkommen att ringa vår givarservice på 09 1353 3286 om du behöver hjälp.

1. Vem vill du hedra genom att donera?

Till minnet av

2. Anpassa och förhandsgranska minnesbladet

Anpassa ditt minnesblad steg för steg. Välj först en bild eller ladda upp en egen bild. Välj sedan texten eller skriv in din egen text. Till slut kan du lägga till namnen på dem som skriver under minnesbladet. Du kan se de ändringar du gjort i förhandsgranskningsrutan. Klicka på knappen ”Anpassa”, om du vill gå tillbaka till ett tidigare steg och göra ändringar där.

2.1. Välj bild

Välj bildfil (PNG, JPEG, GIF, max. {{max_file_size}}mt)

2.2. Välj text eller skriv in en egen text

  • Max {{form_data.own_memory_text.length}}/{{limit_custom_text_length}}

2.3. Underteckning

Fyll i de kondolerande personernas namn

Max {{form_data.signature.length}}/160

Förhandsgranskning

Till minnet av
{{form_data.firstname}} {{form_data.lastname}}
Cancerstiftelsen har med tacksamhet mottagit en minnesgåva för den inhemska cancerforskningen och rådgivningsarbetet för cancer.

Innan du fortsätter, bör du kontrollera skärmvyn där du kan förhandsgranska minnesbladet, så att du kan försäkra dig om att det ser ut som du har tänkt dig. Vid behov kan du gå tillbaka till föregående redigeringssteg och göra de ändringar du vill ha.

3. Donation

{{error}}
There were some errors in the data. Check the info and try again.