Roosa nauha

Rintasyövän vastaista työtä edistävä Roosa nauha -keräys on Syöpäsäätiön tunnetuin kampanja. Sen symboli on roosan värinen silkkinauha.

Rintasyöpään sairastuu yli 5000 naista vuodessa, mikä tekee siitä Suomen yleisimmän syövän. Roosa nauha -keräyksen tavoitteena on edistää rintasyöpätutkimusta ja naisten muiden syöpien tutkimusta sekä vaikuttaa siihen, että yhä useampi syöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa.

Tieteellinen tutkimus on rintasyövän ehkäisyn, varhaisen toteamisen, diagnostiikan, hyvien hoitojen ja potilaiden kuntoutumisen perusta. Yhä useampi rintasyöpäpotilas voidaan nykyisin parantaa. Rintasyöpään liittyy kuitenkin vielä paljon avoimia kysymyksiä, joiden vuoksi tutkimukseen tarvitaan jatkuvasti varoja.

Sairastuminen ja sairauden kanssa eläminen aiheuttaa myös paljon huolta, pelkoa ja kysymyksiä sekä sairastuneissa että heidän läheisissään. Roosa nauha -keräyksen tuotoilla tuetaankin rintasyöpätutkimuksen lisäksi Syöpäjärjestöjen maksutonta neuvontapalvelua.

Roosa nauha -keräys järjestetään lokakuussa.

Voit osallistua kampanjaan ostamalla vuosittain Roosa nauhan tai muita keräystuotteita. Voit myös tehdä lahjoituksen tai perustaa oman keräyksen syövän nujertamiseksi.

Lahjoitustili: FI20 2344 1800 0032 29, viitenumero 5445.

www.roosanauha.fi

Paytrail käyttöehdot