Päivätyökeräys

Haluatko auttaa syöpäsairaiden lasten perheitä ja tehdä työtä parempien syöpähoitojen eteen? Opettaja, ilmoita koulusi tai luokkasi mukaan Syöpäsäätiön päivätyökeräykseen!

Joka vuosi noin 30 000 suomalaista saa kuulla sairastavansa syöpää. Sairastunut on usein myös äiti, isä tai isovanhempi. Syöpä muuttaa monen elämää. Se koskettaa kaikkia.

Syöpäsäätiön Päivätyökeräys eli taksvärkki on loistava tilaisuus tukea kotimaista syöpätutkimusta. Halutessasi voit myös kohdentaa keräyksen tuotot Lasten syöpärahastoon tai Roosa nauha -keräykseen.

Osallistumalla taksvärkkiin teet työtä paremman tulevaisuuden eteen!

Syöpäsäätiö rahoittaa suomalaista syöpätutkimusta, edistää syövän ehkäisyä ja tukee sairastuneita sekä heidän läheisiään. Laadukas syöpätutkimus on mahdollistanut hoitojen jatkuvan kehittämisen: tällä hetkellä noin kaksi kolmesta sairastuneesta paranee, tulevaisuudessa toivottavasti jokainen.

Työ on kuitenkin vielä kesken. Suomalaiseen syöpätutkimukseen kannattaa panostaa, sillä monella tutkimusrintamalla läpimurto siintää jo näköpiirissä. Uudet, paremmat hoitomuodot mahdollistavat yhä useamman paranemisen – hankitaan yhdessä varoja niiden löytämiseksi!

Toivomme, että otatte meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella ennen päivätyökeräyksen toteuttamista. Jos olette kuitenkin jo tehneet päivätyökeräyksen, voitte lahjoittaa keräämänne summan tilille. Olettehan silti yhteydessä lahjoittajapalveluumme, jotta voimme lähettää teille diplomin hyvästä työstänne!

Lisätietoa päivätyökeräyksestä antaa tarvittaessa Syöpäsäätiön lahjoittajapalvelu:

puh. 09 1353 3286
lahjoitukset(at)cancer.fi

Näin päivätyökeräys toimii

  1. Ilmoittakaa koulunne tai luokkanne mukaan alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautumisen jälkeen toimitamme vastuuopettajalle tarvittavat sähköiset materiaalit, kuten päivätyölomakkeen ja julisteen.
  2. Päivätyökeräyksen ajankohdaksi voitte valita teille sopivan päivän lukuvuoden aikana.
  3. Huomioikaa, että Syöpäsäätiö ei vakuuta päivätyökeräykseen osallistujia.
  4. Voitte kohdentaa lahjoituksenne Syöpäsäätiön yleiseen keräykseen, Roosa nauha -keräykseen tai Lasten Syöpärahastoon. Ilmoitathan keräyskohteenne Lisätietoja-kentässä alla olevassa lomakkeessa.
  5. Työnantaja maksaa päivätyömaksun Syöpäsäätiön tilille päivätyölomakkeessa olevalla tilisiirrolla, käyttäen koulukohtaista viitenumeroa.
  6. Järjestäkää päivätyökeräys ja nauttikaa hienosta kokemuksesta!
  7. Olkaa ylpeitä suorituksestanne ja panoksestanne parempien syöpähoitojen eteen! Lähetämme teille lukuvuoden päätteeksi myös diplomin upeasta työstänne!
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY