Kuukausilahjoituksen ehdot

Toimeksiantaja valtuuttaa Syöpäsäätiön veloittamaan kuukausittain toimeksiannossa mainittua pankkitiliä sovittuna veloituspäivänä toimeksiantajan valitsemalla summalla (suoramaksu ja e-lasku). Mikäli veloituspäivä ei ole pankkipäivä, veloitus tapahtuu seuraavana pankkipäivänä. Toimeksianto on voimassa toistaiseksi.

Toimeksiannon voi peruuttaa ilmoittamalla siitä Syöpäsäätiölle. Mikäli haluat muuttaa eräpäivää, summaa tai pankkitiliä, ota yhteyttä Syöpäsäätiön lahjoittajapalveluun. Muutosten käsittelyyn tulee varata aikaa 3 viikkoa.

Varat käytetään kotimaiseen syöpätutkimukseen sekä sairastuneiden ja heidän läheistensä neuvonta- ja tukipalveluihin.

Syöpäsäätiön lahjoittajapalvelu palvelee arkisin klo 9-15 puhelimitse 09 1353 3286. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen lahjoitukset@cancer.fi.

SUORAMAKSU

Sitoudun noudattamaan oman pankkini suoramaksupalvelun käyttöä koskevia asiakasehtoja.

Pankilla ei ole velvollisuutta käsitellä toimeksiantoa, jos pankki ei voi varmistua toimeksiannon antajan allekirjoituksesta. Pankilla ei ole velvollisuutta käsitellä puutteellisesti tai virheellisin tiedon annettua toimeksiantoa eikä ilmoittamaan, mikäli toimeksiantoa ei em. syystä voida käsitellä.

Voit ottaa suoramaksupalvelun käyttöön antamalla pankillesi suoramaksutoimeksiannon. Suoramaksutoimeksiannossa annettujen tietojen perusteella pankki muodostaa toistaiseksi voimassa olevan toimeksiannon siitä, että laskuttajan pankkiin lähettämän sähköisen laskukopion tietojen perusteella muodostetaan eräpäivällinen maksutoimeksianto tilillesi. Tieto suoramaksutoimeksiannosta välitetään tässä toimeksiannossa nimetylle laskuttajalle.

Pankki muodostaa sähköisen laskukopion tietojen perusteella yksittäisen eräpäivällisen maksutoimeksiannon, joka käsitellään tilisiirtona. Pankki voi ennen suoramaksun eräpäivää pyynnöstäsi muuttaa maksutoimeksiannon veloitustiliä, eräpäivää ja summaa tai poistaa maksutoimeksiannon.

Voit lopettaa suoramaksupalvelun ilmoittamalla siitä pankillesi. Suoramaksupalvelun ehdot sekä palvelumaksut ovat saatavissa pankistasi tai pankkisi www-sivuilla.

E-LASKUTILAUS

Sitoudun noudattamaan oman pankkini e-laskupalvelun käyttöä koskevia asiakasehtoja.

Pankilla ei ole velvollisuutta käsitellä toimeksiantoa, jos pankki ei voi varmistua toimeksiannon antajan allekirjoituksesta. Pankilla ei ole velvollisuutta käsitellä puutteellisesti tai virheellisin tiedon annettua toimeksiantoa eikä ilmoittamaan, mikäli toimeksiantoa ei em. syystä voida käsitellä.

E-laskupalvelu on palvelu, jossa laskuttaja toimittaa laskun tämän toimeksiannon antajan verkkopankkiin nähtäväksi ja käsiteltäväksi. E-laskun lähettäjä tai pankki ei ole velvollinen toimittamaan e-laskuna välitettävää laskua muussa muodossa. Verkkopankissa voit ottaa käyttöön e-laskuja koskevan tekstiviesti ja/tai sähköpostiherätteen, mikäli pankkisi tarjoaa tätä palvelua.

E-laskun maksaminen edellyttää, että hyväksyt saapuneen e-laskun verkkopankissa erikseen tai olet ottanut käyttöön e-laskun automaattisen maksamisen. E-laskuihin perustuvat maksut välitetään tilisiirtoina. Voit ennen e-laskun eräpäivää muuttaa e-laskua koskevan maksutoimeksiannon veloitustiliä, eräpäivää ja summaa tai poistaa sen.

Voit lopettaa e-laskujen vastaanoton poistamalla e-laskutilauksen verkkopankissa. E-laskun ehdot sekä palvelumaksut ovat nähtävissä pankkisi www-sivuilla tai verkkopankissa.

 

TOISTUVA KORTTIMAKSU

Toistuvan korttimaksun sopimusehdot 1.8.2019 alkaen

Toistuva korttimaksu on jatkuva, toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jossa lahjoittajan kortilta veloitetaan kuukausittain hänen valitsemansa lahjoitussumma.

Laskuttajana korttilaskulla tai tiliotteella näkyy Syöpäsäätiö sr – Cancerstiftelsen sr.

Ensimmäinen lahjoitus veloitetaan lahjoittajan kortilta välittömästi liittymisen yhteydessä. Seuraavat veloitukset tapahtuvat valittuna eräpäivänä, joka voi olla kuukauden 5. tai 20. päivä. Mikäli veloitus kortilta ei onnistu sovittuna päivänä, yritämme enintään neljä kertaa uudelleen seuraavan kahden viikon aikana.

Lahjoittaja voi halutessaan muuttaa summaa ja eräpäivää ottamalla yhteyttä Syöpäsäätiön lahjoittajapalveluun. Muutosten käsittelyyn pitää varata aikaa kolme viikkoa.

Kortin vaihtuessa lähetämme lahjoittajan sähköpostiin ohjeet korttitietojen päivittämiseksi.

Lahjoitussopimus on voimassa toistaiseksi. Sen voi irtisanoa ottamalla yhteyttä Syöpäsäätiön lahjoittajapalveluun.

Syöpäsäätiö ei käsittele eikä tallenna lahjoittajan kortin numeroa missään vaiheessa. Korttimaksujen teknisestä toteutuksesta ja turvallisuudesta huolehtii Stripe Europe Ltd.

 

 

Syöpäsäätiön lahjoittajapalvelu:

puh. 09 1353 3286 (ma-pe 9.00-15.00)

sähköposti: lahjoitukset@cancer.fi