Pelasta miehet

Syöpäsäätiön Pelasta miehet -keräys haluaa puolittaa miesten eturauhassyöpäkuolemat 20 vuodessa. Eturauhassyöpään kuolee vuosittain noin 850 miestä. Lisäksi syövän hoidot jättävät usein ikävät jälkensä miehen elämään.

Aikaisempina vuosina Syöpäsäätiö  on kerännyt varoja eturauhassyöpätutkimukselle kansainvälisellä Movember-keräyksellä. Movemberin keräystuotot ovat viime vuosina laskeneet ja Syöpäsäätiö on sen vuoksi uudistanut keräystapaansa miesten yleisimmän syövän voittamiseksi.

Movember-keräyksen vuosina Suomessa siihen lahjoitetut varat on annettu vuosittain Syöpäsäätiön kautta suomalaisille syöpätutkijoille eturauhas- ja kivessyöpätutkimuksiin miesten yleisimmän syövän voittamiseksi. Syöpäsäätiö tukee jatkossakin suomalaista eturauhas- ja kivessyöpätutkimusta.

Vuonna 2017 Syöpäsäätiö myönsi esimerkiksi kaksi suurapurahaa (yhteensä 750 000 euroa) eturauhassyöpätutkimukselle. Professori Anssi Auvisen tutkimusryhmä  sai suurapurahan eturauhassyövän seulonnan kehittämiseen ja Professori G. Steven Bovan tutkimusryhmälle myönnettiin apuraha tutkimukselle, jonka päämääränä on löytää oikeat hoidot kaikille potilaille, joilla on äskettäin diagnosoitu korkean riskin eturauhasen syöpä.

Näin voit tukea eturauhassyöpätutkimusta:

  • Tee lahjoitus osoitteessa www.pelastamiehet.fi/
  • Perusta oma keräyspotti osoitteessa oma.syopasaatio.fi/pelastamiehet Samalla sivustolla voit myös lahjoittaa jonkun toisen keräyspottiin.
  • Lahjoita MobilePaylla numeroon 47770
  • Soita lahjoituspuhelimeen 0600 04499. Puhelun hinta 20,11 €+ pvm/mpm.

Voit myös tehdä lahjoituksen tilisiirrolla tilille FI20 2344 1800 0032 29, saaja: Syöpäsäätiö, viite 6635.

Lahjoita ja osallistut taisteluun syöpää vastaan.

Paytrail käyttöehdot